Optreden 21 april 2012

Winkelcentrum Kersenboogerd in Hoorn

Tijd 13:00 – 15:30 uur

verslag: Sandra  
 

 

 
      Om 12.30 uur verzamelden we bij de Readshop in de Kersenboogerd om daar in het TNT kantoor onze koffers en tassen neer te zetten. De eerste set speelde we tegenover Bart Smit. Het publiek was erg enthousiast en deinde dan ook lekker mee op de nummers uit ons “grote boek”. We konden zelfs voldoen aan het verzoek om een nummer van André Moss te spelen omdat we dit nummer net in ons repertoire hebben. 
 
 

Laatste bericht


Wat is een logboek?

<< terug naar introductiepagina 

 


Na de eerste set zijn we op het hoekje bij de Readshop onze tweede set ingezet….de marktkoopmensen stonden lekker te swingen achter hun kraampje. De derde set hebben we weer tegenover Bart Smit gespeeld om daarna even door te warmen met een heerlijke bak chocolademelk met slagroom. Zo fout maar o zo lekker ;-)

    

De laatste set was het “kleine boekje” aan de beurt met nummers als Supergave tijd, Jo met de Banjo bleef het publiek gezellig om ons heen staan te luisteren!

Ondanks dat we dachten dat we vanwege de weersvoorspelling niet konden spelen, hebben we een gezellige, muzikale middag gehad met dank aan de organisatie van de Braderie.  

 

 

   
   

   
 

Optreden 13 mei 2012  

Marathon Hoorn - Hoorn centrum

Tijd 11:00 – 15:30 uur

Video >>

 

Optreden 14 mei 2012  

Wooncluster Betsy Perk in Hoorn

Tijd 19:30 – 21:00 uur

Verslag: Ronald  
Verslag: Bob
 

 

 
 

Gezien het succes en het enthousiasme van het publiek de voorgaande jaren, was Amusementsband de Notenkrakers ook dit jaar weer van de partij bij de marathon van Hoorn.

 

Om de lopers een muzikale hart onder de riem te steken, begonnen we om elf uur op de Veliusbrug, waar de lopers van de halve vlak na hun start langs kwamen. Niet veel later kwamen de 10-kilometer lopers massaal naar de Veliusbrug gewandeld alwaar hun startpunt was. Bijna duizend  mensen stonden geduldig te wachten op het startschot en dansten op de muziek van de Notenkrakers. De sfeer zat er snel goed in.

Nadat de deelnemers waren afgeschoten, verplaatsten we ons naar de

Keizerskroon, waar een overvol en zonnig terras ons met open armen

verwelkomden. Alle lopers kwamen hierlangs om te finishen op de Kleine Noord.

Velen  kwamen op hun laatste krachten nog huppelend en dansend langs.

In de wetenschap dat ze er bijna waren, of dat dit werd veroorzaakt door de

afwisselende muziek van de Notenkrakers is niet geheel duidelijk. Echter, iedereen vond het wederom geweldig dat we er waren. Het was weer een prachtige muzikale dag, die volgend jaar zeker herhaald zal worden.

 

 

Na een zonnig buiten optreden bij de marathon in Hoorn afgelopen zondag stond nu ons binnenconcert in Betsy Perk in de Kersenboogerd op het programma.  Na de constatering dat sommige benen van onze muzikanten nog wat stijvig waren van het staan en spelen bij de marathon, een enkel saxinstrument  later nog een technisch mankement bleek te krijgen en de schrijver van dit stukkie een spierverrekking had getrommeld (het leven van muzikanten kan zwaar zijn....) traden wij binnen in de zaal. Altijd leuk om weer een grote schare fans te zien zitten.  
Na introductie van Wouter aan het publiek begonnen we met een opwarmertje Buggy gevolgd door nog enkele nummers zoals de Holland rag, Hall of Fame en Spaanse Zigeunerdans. Nadat we de Les Humprey Singers ( of was het nu een uitvoering van de Mammas & Pappas? wij weten het nu niet meer zeker ….) de zaal in hadden geblazen, kwamen de voetjes van het publiek lekker van de vloer.  Tijd dus voor de polonaise onder de klanken van onze goede oude vriend Johnnie Jordaan. Lekker meedeinen en aanhaken maar. Zelfs een rolstoeler kwam zwaaiend en zwierend in optocht ons voorbij. Om het enthousiasme van ons publiek (en onszelf) toch enigszins weer te temperen,  het werd al weer bedtijd..., besloten we af te sluiten met een rustig nummer  van Edith Phiaf, voor velen in de zaal zeer herkenbaar.  Na het applaus van de zaal en de complimenten van de gastvrouw bleven we, zoals vaak, nog even nazitten en konden terugkijken op een wederom geslaagd optreden. 

Het volgend jaar is daar alweer gereserveerd.  

 
   
 
 
 
 
 
 
         
 

Optreden 5 juni 2012  

Woonccomplex 'Minnewei' Midwoud

Tijd 19:30 – 21:00 uur

Verslag: Martin  

Optreden 10 juni 2012  

Hoofdtoren Hoorn - Jubileumconcert

Tijd 11:00 – 15:30 uur

Video >>  
verslag: Sandra
 

 

 
 

We hebben weer een optreden verzorgd in wooncomplex Minnewei op dinsdagavond 5 juni 2012. De Minnewei is een mooi modern wooncomplex wat lekker ruim oogt. We spelen daar op de binnenplaats, waar zelfs bij mooi weer het dak open kan. Dit soort optredens doen we ongeveer vijf keer per jaar, altijd op dinsdag onze vaste repetitieavond. Ons repertoire is veelzijdig en juist bij dit soort optredens spelen we ook echt van alles. Vooral de nummers die we op straat niet spelen laten we juist bij dit soort optredens horen. Dixielandnummers, walsjes en zelfs af en toe wat rock komt voorbij, maar ook de nodige gezellige meezingers. We hebben een leuke muzikale avond verzorgd, wat natuurlijk in eerste instantie af te lezen was aan het enthousiaste publiek dat hier altijd ruim aanwezig is. 

Er werd volop meegezongen met de oude bekende Amsterdamse nummers en de tv tunes van weleer. We hebben na afloop een groot applaus ontvangen en ook nog een leuke attentie. Kortom een geslaagd optreden om zeker nog eens over te doen.

Martin Liberg, Trompettist  

 

Wat een heerlijke dag om ons 30-jarig jubileum te vieren...pure zonneschijn en volle terrassen!

Vanmiddag om 14.30uur hebben we onze eerste noten gekraakt voor ons jubileumconcert, al snel werd het drukker bij de haven met enthousiaste toeschouwers. Ook de Old Barn Jazz band uit Enkhuizen heeft heerlijke muziek te gehore gebracht!

Na afloop zijn we met alle Notenkrakers, partners en kinderen gaan eten bij De Verleeden Tijd!

We kijken terug op een heerlijke muzikale middag met veel gezelligheid bij Het Schippershuis, De Volendamer en de Hoofdtoren!

Aankomende donderdag spelen we op de Koeportsweg om alle kinderen die de avond vierdaagse lopen binnen te halen! Uiteraard is dan ook iedereen weer welkom om naar onze klanken te luisteren! 

Tot ziens bij De Notenkrakers - Hoorn 

Groetjes,

Sandra  
  
 

 

 
 
         
 

Optreden 14 juni 2012  

Koepoortsweg Hoorn - Avondvierdaagse

Tijd 20:00 – 21:30 uur

verslag: Sandra  

Optreden 27 juni 2012  

Holenweg HRTC-terrein Hoorn - Wijkenloop

Tijd 19:30 – 21:00 uur

verslag: Inge  
 

 

 
  Gisteravond hebben we eerst voor de bewoners van de Koepoortsweg een aantal nummers gespeeld en al snel kwamen er steeds meer toeschouwers .... allemaal in afwachting van de stoet met kinderen!

Voorop de stoet liep de Showband en daarna heel veel kinderen! We hadden heerlijk weer en dus alleen maar blije gezichten!

Graag willen we de organisatie en de bewoners van de Koepoortsweg bedanken voor de gezelligheid en de gastvrijheid! 

Tot volgend jaar, dan zijn we weer van de partij!
 

  Op 27 juni jl, rond de klok van half 7 werden wij Notenkrakers gesignaleerd op het HRTC-terrein aan de Holenweg, waar de achtste en tevens laatste wijkenloop van dit jaar plaats vond. Dit loopevenement voltrok zich voor de 23e keer, waarbij wij Notenkrakers, naar ik meen, de derde keer de muzikale omlijsting verzorgden.

Om 19.00 uur ging het startsein voor de Kidsrun en een half uurtje later hoorden we het schot voor de serieuzere lopers, die werden weggeblazen door onze eerste klanken. De lopers komen dan 1, 2, 3 of 4 keer langs, al naar gelang ze het volhouden…. Met regelmaat werden we door een zeer enthousiaste speaker in the spotlights gezet; de complimenten voor ons reportoire vlogen ons om de oren. Ook menig loper had nog energie over naast het ploeteren op de wielerbaan om ons aan te moedigen.

En nadat de eerste loper, Fred Spruit, na 38 minuten al over de finish kwam, blieen wij onze noot vrolijk verder; wie heeft hier nu de grootste krachtsinspanning geleverd ?! Met dank aan de weergoden, die ook aan deze geslaagde sportieve en muzikale avond bijdroegen.
 
   

 
 
   

   
 

Optreden 24 augustus 2012  

Den Oever - Flora & Visserijdagen

Tijd 19:00 – 29:00 uur

verslag: Karin  

Optreden 8 september 2012  

Schermerhorn - Floor

Tijd 20:00 – 24:00 uur
verslag: Wouter
 
 

 

 
 

Eerder weg van het werk, files getrotseerd, bij de één een patatje bij de ander een broodje en her en der een oppas geregeld... Gisteravond waren we allen om 18:30 present in Den Oever voor een zeer geslaagd optreden voor de opening van de Visserijdagen!

Gelukkig hadden we nog even de tijd om rustig in te blazen, te stemmen en een kopje koffie te nuttigen. Om 19:00 uur konden we beginnen aan de rondgang door Den Oever. Met vrolijke noot liepen we door de straten voorafgaand de opening. Het weer hadden we mee en veel mensen kwamen een kijkje nemen om vervolgens naar de officiële opening te gaan. Hier waren een paar honderd mensen verzameld om naar het woordje van de voorzitter te luisteren waarna de wethouder van de gemeente Hollands Kroon de officiële vlag hees. Het feest kon beginnen en dat was goed te merken. Alle kermis attracties begonnen te draaien en in elke tent werden de boxen vol open gezet.

Na een korte pauze hebben wij op het terras van de feesttent nog een serie swingende nummers ten gehore gebracht. Hierna hebben wij het stevigere werk overgelaten aan de dj's. We hebben erg genoten van de gezelligheid en gastvrijheid van Den Oever!

Wie weet tot volgend jaar! (meer weten over de visserijdagen? Neem een kijkje op www.visserijdagen.nl

 

 

Wegens de vele positieve commentaren op ons optreden, tijdens de Floor 2011 van de bewoners uit Schermerhorn, was het al duidelijk dat we ook dit jaar weer gevraagd werden. De Floor is een groot twee daags dorpsfeest dat elk jaar in september wordt gehouden. Tal van activiteiten worden georganiseerd, denk aan kinderspelen, old timer optocht, buurt activiteiten en muziek! Jaaahh, veel muziek. Voor de zaterdagavond waren we uitgenodigd om, samen met een aantal collega bands, de boel op te vrolijken in de verschillende buurten. Aan de hand van een thema, dit jaar Glitter en Glamour’, maakt elke buurt of straat zijn eigen feestje en dingt mee naar een prijs voor straat die het meest origineel versierd is. Zo hadden straten een look als een Casino, een andere had de ‘Moulin Rouge’ nagebouwd en weer anderen hadden het idee ‘The Godfather’ te zijn. Wij als dweilband deden deze buurten al spelend aan. In het begin van de avond viel de drukte op straat nog erg mee. Waarschijnlijk na een dag feesten moesten de dorpsgenoten weer even de accu laden.

Na ons bezoek aan de ‘Moulin Rouge’ en een verassend mooie vuurwerk, was iedereen weer paraat en werd het op straat een drukte van belang. Dat is toch waar ‘de Notenkrakers’ het voor doen. Onderdeel zijn van een gezellig feest . Op de diverse plekken in het dorp werden we zeer gastvrij ontvangen met een hapje en een drankje, de gastvrijheid was super! Na een zeer geslaagde avond, mede te danken aan de inwoners van Schermerhorn en het supermooie weer, was het rond middernacht weer tijd op naar het Hoornse te gaan. Voor een verder impressie van dit nazomerspektakel , bekijk ook de site van De Floor: http://www.floorschermerhorn.nl

 
 
   

   
   

   
 

Optreden 23 september 2012  

Zaandam - Dam tot Damloop

Tijd 10:30 – 17:00 uur

Video >>  

Optreden 30 september 2012  

Hoorn - Roze weken West-Friesland 2012 2012

Tijd 13:00 – 14:00 uur

verslag: Kees  
verslag: Heleen
 

 

 
  Op 23 september 2012 waren wij van de partij bij de Dam tot Damloop.

Voor het tweede jaar stonden we op de Zuiddijk in Zaandam op 1 kilometer van de finish. Ondanks dat veel van onze luisteraars snel doorliepen kregen we van veel lopers goede reacties. Ook de toeschouwers op de Zuiddijk konden onze muziek waarderen. Een van onze fans zond zelfs enkele foto's waarvan er één op deze pagina van ons logboek is geplaatst.
De Notenkrakers gingen alweer op tijd op pad. Verzamelen op de Achterstraat om 12.30 uur.
Een voor een druppelen de Krakers binnen. Snel even de instrumenten uitgepakt en gestemd en op naar de Gouw dicht bij de Hema.

Roze Zondag. Dit wordt nu voor de tweede keer georganiseerd. Ook nu weer veel gekleurde mensen en versierde marktstallen. Langzaam baanden we ons een weg door de menigte onder het genot van een heerlijk nummer, Tequilla. Het publiek was zeer verrast. Niet alleen de muziek was opvallend maar ook de mensen om ons heen. Een dame op 'Hoge Poten' nodigde de luisteraars uit om een dansje te maken. Ook werden buttons en flyers uitgedeeld door mannen en vrouwen in het roze. Natuurlijk ontbraken de Nederlandse nummers niet. Jo was er met de Banjo, Je denkt maar dat je alles mag en Supergave tijd was heel toepasselijk op dit supergave vrolijke (gay) optreden.

Na deze set hebben we meegedaan met de eerste Gay Parade in Hoorn. Hoewel deze net iets kleiner was dan in Amsterdam, een kleine 50 meter, was dit voor Hoorn toch een enorme stap. De Notenkrakers hebben aan de wieg gestaan van een toekomstig groot festijn.

Ter afsluiting van dit toch wel speciale optreden hebben we nog enkele toegiften gespeeld. Het refrein in Country Roads ( het boerenpadje ) werd door ons en het publiek uitbundig meegezongen. Helaas niet zo zuiver als onze gestemde instrumenten maar wel enthousiast. Dat telt toch het meest. Hopelijk heeft de organisatie bereikt wat ze graag wilden. Meer begrip voor dames die van dames houden en mannen die van mannen houden. Veel geluk wensen wij hen toe. Op naar het volgend jaar.

Moegestreden na al deze klanken hebben we nog even een kop koffie of chocomelk met slagroom gedronken in de Verleeden Tijd. De koffie was gelukkig wel vers. Daarna was het inpakken en wegwezen. Wij denken met plezier terug op dit optreden.

 

 
   

   
 

Optreden 3 oktober 2012  

Hoorn - schouwburg 'Het Park'

Tijd 19:30 – 20:00 uur

   

Optreden 6 oktober 2012  

Hoorn - Hof van Hoorn

Tijd 13:00 – 16:00 uur

verslag: Ben  
verslag: Ben
 

 

 
 

Optreden in een schouwburg, de wens van elke muzikant. Woensdag 3 oktober hebben wij opgetreden in de Hoornse schouwburg ‘Het Park’, op uitnodiging van het productieteam van Henk Poort en Danny de Munck met de premièrevoorstelling Jeugdherinneringen. Tevens een uitstekende gelegenheid ons weer eens te laten zien aan de regio.

Op deze premièreavond van Jeugdherinneringen was het de bedoeling naast de rode loper te spelen. Spelbreker daarin waren de weergoden, maar binnen, in de foyer hebben we een geweldig optreden gegeven. Ons optreden werd bijzonder gewaardeerd door  toeschouwers en de vele aanwezige BN'ers. De bezoekers zullen zich hebben verbaasd zoveel gezelligheid aan te treffen bij binnenkomst van een schouwburg.  
  

Na ons optreden hebben wij met z'n allen genoten van de voorstelling van Henk en Danny die geweldig was. Na afloop hebben op de afterparty samen getoast op een goed optreden en leuke avond. Onze Bandleader ontdekte al snel dat deze party's uitstekend geschikt zijn om te netwerken.

Onderhandelingen zijn gaande voor een optreden bij het 30-jarig jubileum van Danny de Munck dat in november plaats gaat vinden in de Heineken Music Hall in Amsterdam.  

     
Warme chocolademelk  met gebak na afloop van ons optreden voor de winkeliersvereniging van de Hof van Hoorn aan de van Aalstweg. Op uitnodiging hebben we hier een optreden verzorgd dat samenviel met de net geopende, veelbesproken Media Markt.

De met dranghekken gevulde parkeerplaats van de Mediamarkt met geïnteresseerden en koopjesjagers daar gelaten was het gezellig druk bij de overige bedrijven/winkels. Een van onze bandleden wist zelfs een koopje op de kop te tikken (toch maar goed dat ze van de “partij” was.

Een leuk optreden op een gezellig bedrijvencentrum.

 
   

   
 

Optreden 17 november 2012  

Amsterdam - Heineken Music Hall

Tijd 19:30 – 23:00 uur

   


meer beeldmateriaal >>>>

   
verslag: Bert
   
Voordat ik ook maar een muzieknoot gepeeld had, werd ik al beloond met een concert voor de deur van mijn woning. Sandra stond klokslag half zes voor de deur een toeterconcert te geven met haar claxon. Een muzikant van mijn kaliber laat zich natuurlijk rijden en over mijn instrument hoef ik al helemaal niet in te zitten, dat wordt door de roadies verzorgd. Eerst maar eens naar de verzamelplaats, de duiventil. Zoals gewoonlijk was ik met mijn gevolg als eerste in de korf en werd geklokt op 17.45 uur. Eigenlijk was dat het tijdstip van vertrek, maar ja de andere duifjes waren nog niet binnen dus dat was even wachten geblazen. De hoofdpostduif kwam vlak na ons binnen en daarna volgde de rest. De duivenmelkers keken verbaasd op toen het hok volstond met vreemde vogels maar gingen rustig verder met hun vergadering onder het genot van een flesje Heineken wat mij wel aanstond. Heineken ligt mij wel, na 40 jaar werkzaam in de drankenindustrie met als hoofdmerk Amstel en later Heineken zag dit er gezond uit. Ook onze bestemming, het clubhuis van Alfred in Amsterdam trok mij wel.
  

Ik was dan ook blij dat ik in de gelegenheid was dit optreden bij te wonen dus stond ik te popelen om te vertrekken. Klokke 18.00 uur zette de stoet zich in beweging en rond 18.45 uur reden wij de parkeergarage in onder de Arena. Wat een drukte daar, ik dacht dat ze allemaal voor ons kwamen maar toen we bij Fredy’s clubhuis waren stond daar een schamel aantal wachtende voor de deur. Een blik op de aankondiging leerde mij dat het concert pas om 20.30 uur zou beginnen, dus dat werd wachten. Wouter en Ben liepen driftig te bellen en even later konden wij via de artiesteningang de Heineken Music Hal betreden. We bleven dicht bij elkaar omdat het gebouw wel een doolhof leek. Gangen, trappen, kamertjes, kleedruimtes, podium, zaal, je keek je ogen uit. Uiteindelijk kwamen wij in onze inspeel, kleedruimte en konden genieten van een heerlijk kopje koffie en zoals het hoort een hartige hap, ja dat was goed geregeld, hoewel een maaltijd salade er ook wel in ging, weer eens wat anders dan een broodje. We werden voorzien van een T-shirt met uitzonderlijk logo waaruit moest blijken dat iedereen de klere kon krijgen, nou die kregen wij dan ook.

 


Na enige tijd vond Wouter het tijd worden om even de instrumenten warm te blazen en te stemmen. Hier en daar moest er even aan de instrumenten gesleuteld worden, de hoge C even uit de trompet persen en alles was goed op elkaar afgestemd. Chinezen vinden dat prachtig, doet ze aan hun muziek denken, ik ben blij dat ik de grote trom speel, daar valt weinig aan te stemmen, je geeft een klap en wat je hoort dat is het ook, gaat alleen om het ritme en de beat, het ritmische spel van een slagwerker. Opeens was het zover, we werden naar beneden gebracht, achter het podium om de grote zaal in. Het aantal bezoekers was al flink opgelopen en keken verrast op toen DE NOTENKRAKERS UIT HOORN hun muziek ten gehore bracht.

Men keek even de kat uit de boom, maar hier en daar zag je de mensen heupwiegend op de beat meedeinen. Het ene na het andere nummer werd met applaus ontvangen en een kleine polonaise werd al ingezet. Danny de Munk, je weet wel die kleine zanger, moest nog komen, maar wij hadden het spits afgebeten en niet onaardig al zeg ik het zelf. Je zag tevreden gezichten zo links en rechts van je en dit was nog maar het begin.

Na een half uurtje spelen in de zaal, verplaatsten we ons naar de zijkant van de muziektempel om daar nog even de binnenkomende mensen muziekaal te onthalen en een beetje op te warmen voor het concert van Danny. Een beetje Amsterdamse volksmuziek gaat er altijd wel in en daar hebben genoeg van. Hierna was het de beurt aan Danny de Munk om de zaal plat te spelen wat hem aardig lukte. Het geluid in de zaal was in het begin oorverdovend, de beat die zij produceren staat in geen vergelijk met wat ik uit de grote trom haal. De bassen sloegen op mijn borst en mijn hart ging als een gek tekeer, maar goed dat ik hem nog even na had laten kijken, dus die kon er wel tegen, maar toch. De three the Grees die met ons mee waren, hadden hun plaatsen op het balkon maar na een kwartier stonden ze alweer beneden, het was boven niet uit te houden met al dat lawaai. Verschillende oudere mensen volgde al snel hun voorbeeld en stonden later in de grote zaal. Daar was het best te doen en heel gezellig. Na het laatste nummer van Danny moesten wij de uitsmijter verzorgen in de grote hal. Het publiek dat de zaal verliet kon er geen genoeg van krijgen en de stoet van de polonaise werd groter en groter. Na een kwartiertje vond de beveiliging het genoeg en sommeerde ons te stoppen met de muziek. Het publiek vond dat echter geen goed idee en verlangde naar meer. Helaas aan alles komt een eind, ook aan de gezellige muziek van de DE NOTENKRAKERS. Er gaan al geruchten over het laatste optreden van Danny en Henk Poort , dat vindt plaats in Paradiso op 29 mei 2013. Mochten jullie weer uitgenodigd worden om op te treden, dan houd ik mij aanbevolen, hoe ouder hoe gekker, maar op de grote trom slaan vind ik toch wel lekker.

Groetjes van Bert en van…………. juist

 

 
     
    
   

 

 
  Logboek  
Een logboek is een boekwerk waarin gebeurtenissen worden bijgehouden.

Oorspronkelijk was een logboek het verslag aan boord van een (lucht)vaartuig waarin de metingen van de log werden bijgehouden, en een log was het instrument om de snelheid te meten. Later werden in het logboek alle gebeurtenissen vermeld die van enig belang waren; het wordt ook (scheeps)journaal, dagboek of dagregister genoemd.

Behalve in de scheepvaart wordt het woord logboek thans ook elders gebruikt: in de wetenschap, persoonlijke logboeken (een dagboek is in feite een vorm van een logboek), onderhoudslogboeken (bijvoorbeeld het onderhoudsboekje voor de auto), een vluchtlogboek (hierin houdt een vlieger zijn vluchten bij, hoeveel vluchten en bijzonderheden), hardloop-logboeken (runner's log) waarin de loper allerlei informatie over de training kan opschrijven en logboeken op het web (weblogs). Ook het vastleggen van gebeurtenissen en events van geautomatiseerde systemen wordt loggen genoemd.

Het algemene doel van een logboek is dat later teruggelezen kan worden wat er precies gebeurd is op een bepaald moment. Op het moment van opschrijven is dus nog niet bekend wat men later terug wil lezen. Het is dus van groot belang dat alle details in het logboek terechtkomen, zodat men later niets mist. Ook is het van belang dat de vastleggingen in een logboek authentiek zijn. De gegevens mogen niet verwijderd of ongecontroleerd gemuteerd worden.

In de informatica is loganalyse een belangrijk instrument om de oorzaak en samenhang van gebeurtenissen te kunnen vaststellen. Daarbij vindt onder meer correlatie van gegevens uit verschillende logbestanden plaats.

800px-Grand_Turk(34).jpg (156144 bytes)