Karin Spek

 
Deze jongedame (ja, kunnen we zeggen) is al weer zo’n 11 jaar lid van de Notenkrakers. Na allerlei omzwervingen, muzikaal en als mens zit ze al jaren op de zelfde stoel bij ons. 

Ze heeft werkelijk overal gezeten, wijst je zonder problemen de weg in New York en andere grote steden in de Ustated Nights (Als we eerlijk moeten zijn, daar weet ze waarschijnlijk beter de weg dan in West-Friesland). Ja, deze lady kun je om een boodschap sturen, in het buitenland. Ook weer via het Hoorns Harmonie Orkest  bij ons terechtgekomen.

Karin speelde destijds klarinet, maar werd heel snel omgeschoold naar een instrument wat qua klank beter bij de band hoorde, de tenorsax. Ze houdt zich binnen de band met allerlei zaken bezig. Behalve muziek maken, beheert ze ook nog de hele garderobe van de band, en is aktief in de feest- en aktiviteitencommissie.

In het dagelijks leven is ze aktief als medewerkster bij een uitzendgigant, in een gedeelte van haar vrije tijd een aktief Notenkraakster.

Maar de rest van haar vrije tijd? We weten het niet, op de een of andere manier kunnen we daar de vinger niet achter leggen, weten weinig van haar verdere interesses, hobby’s of afwijkingen.

Mochten er tips binnenkomen die leiden tot het achterhalen van haar verdere activiteiten, zullen die met de grootste discretie worden behandeld.